top of page
2020-03-09 06.21.02 1-1.jpg

Sairaalasynnytys

Oletko ajatellut synnyttää kotoisasti Lohjan synnytyssairaalassa?


Lohjan synnytysosasto on pieni ja tunnelmallinen. Se tarjoaa yksilöllistä, korkealaatuista, synnyttäjän toiveista lähtevää ja perhekeskeistä hoitoa. Synnytysosastolla noudatetaan WHO:n ja Unicefin laatimaa vauvamyönteisyysohjelmaa ja synnytyssairaalalle on myönnetty Baby Friendly – sertifikaatti vuonna 2015. Olen ollut useasti perheiden tukena Lohjalla ja voin sydämestäni suositella siellä synnyttämistä.


Doulana haluan tarjota sinulle läsnäolevaa aikaa, näyttöön perustuvaa tietoa ja horjumatonta tukea raskausaikaan, synnytykseen, sekä arkeen vastasyntyneen vauvan kanssa. Annan tukeni myös kumppanillesi, jotta hän pystyy antamaan parhaan tukensa sinulle. Keskitytään siihen, mitä juuri sinä kaipaat, yksilöllisesti.

 

Odotat ehkä esikoistasi ja kaikki on uutta ja kiehtovaa, jolloin lähdetään liikkeelle perusasioista ja syvennytään sinua kiinnostaviin aiheisiin. Tai onko tämä sinulle jo tuttua hommaa, mutta kaipaisit synnytykseltä jotain lisää? Voi myös olla, että haluat purkaa aiempaa kokemustasi tai pelkojasi ja toivoisit saavasi eheyttävän kokemuksen -tulla kuulluksi, nähdyksi ja ymmärretyksi.


Niin tai näin, haluat varmasti saada tukea naiselta naiselle, kuin siskon, joka uskoo sinuun ja tukee sinua jokaisessa hetkessä. Kannattelee, kun epäröit. Muistuttaa oikeuksistasi synnyttäjänä, huolehtii sinusta ja on vain sinua varten.


Kun haluat tutustua minuun  paremmin, ota yhteyttä ja sovitaan tutustumistapaaminen, jossa voimme jakaa ajatuksia ja saada varmuutta sille, olisinko juuri minä oikea doula sinulle/teille. Voimme tavata veloituksetta etänä (kesto 30-60min) tai kasvokkain matkakuluja vastaan (0,15e/km). Tapaaminen ei sido sinua mihinkään.


Alta löydät tarkemmat tiedot siitä, mitä palvelupakettiin kuuluu, kun palkkaat minut doulaksesi. Sopimus rakennetaan kuitenkin aina yksilöllisesti, joten ethän epäröi kysyä, jos jokin mietityttää sinua.

Toimin doulaparina yhdessä Greta Rossin kanssa. Greta toimii varadoulanani aina, kun siihen on tarvetta. Varadoula sisältyy doulauspakettien hintaan ilman lisäkustannuksia. Voit lukea meistä lisää täältä.
 

DOULAUSPAKETTI LOHJA

• 2x 2h tapaamiset ennen synnytystä, joissa valmistaudumme tulevaan synnytykseen sinun toivomallasi tavalla


• etätuki puhelimitse raskausaikana sekä ensiviikkoina vauvan
syntymän jälkeen


• ympärivuorokautisen synnytyspäivystyksen, joka alkaa kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa jatkuen niin pitkälle, kunnes vauva
on syntynyt


• tukeni ja läsnäoloni synnytyksessä


• 1x 2h kotikäynti 8 viikon sisällä synnytyksestä, jossa käymme läpi
synnytystä ja sen mitä teille kuuluu sillä hetkellä

Hinta:
1295€

Sisältää matkakulut 200km säteellä Vehmaalta. Ylimenevältä matkalta veloitetaan matkakorvaus 0,20e/km.

(Palvelut ovat alv0%, koska Douline ei ole alv- velvollinen.)

LISÄKSI TARJOAN SINULLE:


• lisätapaaminen 95€/2h
• TENS- laitteen laina 35€
• jumppa-/pähkinäpallon laina 15€
• kauratyynyn laina 15€
• rebozon laina 15€

Ota yhteyttä ja lähdetään miettimään teille sopivaa synnytyspolkua.

IMG_20201102_140905.jpg
20190926_183557_edited.jpg
edit-saija%20nettisivut-2020-4_edited.jp
Yhteys
Bannerin kuva: Vilma Sappinen
bottom of page